Contacteaza-ne

Alergeni

Alergeni

 

Conform REGULAMENTULUI (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011, privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, Restaurant Belvedere tratează cu maximă responsabilitate alergenii potențiali pe care clienții nostri i-ar putea consuma.

Restaurantul nostru prepara si serveste produse ce contin alergeni.

Operatiunile din bucatarie ce presupun pregatirea, prepararea si gatirea produselor din lista meniu se desfasoara in zone comune. Se pot intalni variatii ale produsului si gustului ce provin din diferentele materiilor prime sau din substitutia anumitor ingrediente sau datorita particularitatilor de gatire.

Din acest motiv, Restaurant Belvedere nu poate garanta lipsa totala a alergenilor din nici un produs din meniu. In meniul restaurantului alergenii sunt specificati la sfarsitul listei de ingrediente prin numarul din clasa din care fac parte.

Conform Directivei 2000/13/CE A PARLAMENTULUI EUROPEAN ŞI A CONSILIULUI din 20 martie 2000, alergenii din alimente se pot încadra în următoarele grupe:

 1. Cereale care conţin gluten (adică grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelţ, grâu mare sau hibrizi ai acestora) şi produse derivate
 2. Crustacee şi produse derivate
 3. Ouă şi produse derivate
 4. Peşte şi produse derivate
 5. Arahide şi produse derivate
 6. Soia şi produse derivate
 7. Lapte şi produse derivate (inclusiv lactoză)
 8. Fructe cu coajă, adică migdale (Amygdalus communis L.), alune de pădure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), anacarde (Anacardium occidentale) nuci Pecan [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia şi nuci de Queensland (Macadamia ternifolia) şi produse derivate
 9. Ţelină şi produse derivate
 10. Muştar şi produse derivate
 11. Seminţe de susan şi produse derivate
 12. Dioxid de sulf şi sulfiţi în concentraţii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru
 13. Lupin şi produse derivate
 14. Moluşte şi produse derivate

Va rugam sa fiti responsabili si sa cititi cu atentie ingredientele si alergenii prezenti in produs inainte de a comanda!

Pentru orice întrebări suplimentare: 0752 243 835 sau office@belvedererestaurant.ro

Politica de Confidentialitate || Termeni de Utilizare || ANPC || Alergeni || Hotel Belvedere

 

          

 

Website dezvoltat de Emporio Velathri